Adatvédelmi szabályzat

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
A felhasználói ion és az eladás nyújtásának jelenlegi feltételei a 28.11.19. számú frissítés .
objektum
A jelen használati és értékesítési feltételek ("Általános Szerződési Feltételek") célja, hogy szabályozzák azokat a feltételeket, amelyek mellett a szolgáltatást nyújtották msb-music.com (a" Site") egy ajánlat, hogy minden felhasználó az oldalon, ez egy szolgáltatás, amely szórakoztató tartalmat az ügyfél számára,amely akkor férhet hozzá a regisztráció, ha ő egy ügyfél egy utazási szolgáltató vagy szolgáltató Internet-hozzáférés Támogatással.
Tartalom letöltésével, streaming vagy online konzultáció áll rendelkezésre, adott esetben, a felhasználók számára számítógépről, táblagépről vagy okostelefonról. A szolgáltatásokhoz való hozzáférés érdekében az ügyfélnek vagy ADSL-kapcsolattal kell rendelkeznie kábelről vagy vezeték nélküli kapcsolatról ( abban az esetben, ha PC-vel van), vagy ADSL WiFi kapcsolattal vagy 3G kapcsolattal (abban az esetben, ha okostelefonról vagy táblagépről megy).
Minden olyan parancs, amelyet az ügyfél az oldalon hajt végre, valamint az általa képviselt Webhely bármely használata során, a teljes és teljes feltételekben történő elismerését feltételezi. Ezért javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el, és tartózkodjon az e szolgáltatásokban használt valamennyi esetben, amennyiben nem ért egyet az itt meghatározott feltételek valamelyikével .
Jogi hivatkozások
A honlap szerkesztése az msb-music a Budapest, Ybl Miklós tér 4, 1013 által regisztrált spanyol cég.
A telephely tömlője
Amazon Web Services LLC postaláda 84023, Seattle, Washington, 98124-8423-USA
Telefon: 1-866-216-1072 vagy 1-206-266-2992
Küldés hivatkozással 
Ügyfélszolgáltatás
Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz:
Levélben: admin@msb-music.com
Telefonon.+36 1 320 0020
Megrendelés és kifizetés
A szolgáltatás kínálnak a cég a honlapon, a szolgáltatás elérhető előfizetéssel.
A szerződés részeként, amely a számlázási mód, az ügyfél hozzáférhet az összes multimédiás tartalom könyvtárak jelen az oldalon.
Az előfizetést vásárolni kívánó ügyfélnek létre kell hoznia egy webhelyet vagy egy olyan minioldalt, amely az egyik tartalomhoz van rendelve, majd kattintson a megtekinteni kívánt tartalomra . Ezt követően követnie kell a weboldalon vagy a Wap-on megadott utasításokat, és ismernie kell a kért elemeket . Abban az esetben, ha az Internet-hozzáférés szolgáltató lehetővé teszi, hogy ezt az Internet Plus Box, az ügyfél lesz átirányítva az űrlapot az Internet Plus box előfizetés alapértelmezés szerint ez lesz átirányítva az űrlapot az Internet mobil előfizetés, minden esetben, az előfizetési folyamat meg lesz határozva a cikkben "szállítás" most .
Miután előfizetése megerősítést nyert, mivel ez a számlázási mód van kiválasztva, az ügyfél SMS-t kap attól a cégtől, amely ezt a hozzáférési adatot továbbítja a webhelyelem területen található felhasználói fiókjához. Fiókját az előfizetési megbízás időtartama alatt hetekig jóváírjuk, hogy megtekinthesse / letölthesse a megtekinteni / letölteni kívánt tartalmat .
Az előfizetést heti időszakokra el kell vonni, és a következő héten megújítható az ügyfél megszűnéséig, az "elállási és Elállási jog" cikkben meghatározott feltételek mellett .
Az előfizetés a Társaság belátása szerint kiválasztott tartalmakból áll . A Társaság frissítheti az előfizetés során felkínált tartalom egyetlen körkörös összetételét :
Az előfizetést heti időszakokra el kell vonni, és az ügyfél megszűnését követő időszakra hallgatólagosan megújítható, a jelen cikk "Visszavonás és Elállási jog" pontjában meghatározott feltételek szerint .
Az árképzési feltételek a telefonnal, Internet-hozzáféréssel rendelkező szolgáltatókkal vagy bármely más, fizetésből származó szolgáltatóval történő telefonos telefonszolgáltatók árképzési feltételei . A Fizetési konzultációk / tartalomletöltések során a szolgáltató által a telefonos mobiltelefon-ügyfélben, vagy az Internet-hozzáférési szolgáltatójától ( a választott fizetési módszertől függően) kapott váltón keresztül történik az összeg az Üzemeltető / Internet-hozzáférési szolgáltató árának függvénye.
Amikor az Internet Plus Box (az ügyfelek az Internet-hozzáférés szolgáltató, a jogot, hogy ezt a fizetési megoldást ): az ügyfél kerül felszámolásra az Internet-hozzáférési szolgáltató 2,99 € hetente részeként előfizetése; az idő, hogy az ügyfél lesz regisztrálva a szolgáltatás, javára elérése box, a fenti költségek .
Itt meg kell jegyezni, hogy abban az esetben, műszaki kapacitás problémák nem teszi lehetővé az ügyfél hozzáférést ehhez a számlázási módhoz, az ügyfél lesz kiszámlázva az Interneten több mobil Full webes megoldás az alábbiakban meghatározott feltételek mellett.
Több mobil Internet-hozzáférés (az ügyfelek, akiknek kereskedő mobil lehetővé teszi ezt a fizetési megoldást): az Ügyfél által kiszámlázott mobilszolgáltatója 2,99 euró vagy 0,99 euró hetente részeként a heti előfizetés . Az az időpont, amikor az Ügyfél megfelelően feliratkozott a Szolgáltatásra, az in-ci kedvezmény minden héten, hogy hozzáférjen a termékterülethez ,akkor a költség magasabb lesz.
Az SMS + előfizetés akár 88003: az Ügyfél által kiszámlázza a mobilszolgáltató 3 euró SMS-ben kapott (maximum egy SMS hetente ) kapcsolatban előfizetése heti . Az idő, hogy az Ügyfél megfelelően feliratkozott a szolgáltatás, javára minden héten, hogy hozzáférjen a tétel területen, a költség van beállítva előre magasabb .
Leiratkozás
Az ügyfél el kívánja utasítani a szolgáltatást kell :
Kövesse az Internet-hozzáférés szolgáltatója által létrehozott leiratkozási feltételeket, ha az ügyfél regisztrált az Internet More Box-hoz való hozzáféréshez; annak érdekében, hogy felmondja az előfizetést előfizetett Internet + Box: találkozó figyelemmel Conso Internet + a következő linken : Internet következő Conso +; SFR ügyfelek, kezelje az előfizetést itt . Narancs ügyfelek, kezelje az előfizetést itt . Bouygues ügyfelek, kezelje az előfizetést itt . Ha egy ügyfél regisztrálta az Internet-hozzáférést mobil: narancs ügyfelek, kezelje az előfizetést itt . SFR kliens, kezelje az előfizetést itt . Ügyfél Bouygues And B & You, kezelni az előfizetést itt ügyfél NRJ, kezelni az előfizetést itt, hogy állítsa le SMS + előfizetés, ügyfél kell küldeni STOP 88003.A Le customer további információkkal szolgálhat az Internet + Mobil Internet + Box előfizetésekről az alábbi linkeken: www.infoconso-multimedia.fr / és www.internetplus.fr/ .            
Elállási jog
A fogyasztóvédelmi törvénykönyv L. 121-20. cikkének megfelelően tájékoztatjuk az Ügyfelet, hogy tizennégy napja van a szolgáltatás elfogadására, illetve előfizetésére, hogy a visszavonási jogát anélkül gyakorolhassa, hogy indokolnia kellene az indokokat vagy bírságot kellene fizetnie ,
Elállási jogának gyakorlása érdekében a felhasználónak értesítenie kell döntéséről a bíróságot a kapcsolatfelvételben való kétértelműséggel nem rendelkező nyilatkozat formájában :
* Levélben : admin@msb-music.com 
* Telefonon (Zöld szám): +36 1 320 0020
Ha az utóbbi opciót használja (telefon), haladéktalanul küldünk Önnek egy megerősítést a kimenetről egy tartós adathordozón (például az e betű ).
Használhatja a modellt az alábbi kimenet formájában, de ez nem kötelező .
Vagy kattintson ide .  
In " focus on the SITUATION, Budapest, Ybl Miklós tér 4, 1013 sites . E-mail: admin@msb-music.com 
Tájékoztatom Önt arról, hogy a Média tartalmáról szóló portálra való előfizetésről szóló szerződésből való kilépésemről. :
Az előfizetés feliratkozott:
Felhasználónév :
Az előfizetés megerősítéséhez használt mobilszám :
Az előfizetés megerősítésére használt e-mail :
A fogyasztó aláírása (csak a nyomtatvány papíron történő bejelentése esetén):
időpont:
Küldje el ezt az e-mailt rendszeresen, vagy e-mailben.
A visszavonástól számított időszakra elegendő, ha az üzenetet a visszavonási jog érvénybe léptetéséről a visszavonási időszak lejárta előtt elküldi .
szállítás
Az ügyfél hozzáfér a tartalom keresztül a számlát a tagállamok területén, kinek a hozzáférést tette lehetővé az SMS során kapott érvényességének ellenőrzése az előfizetés
A kompatibilitás ellenőrzéséhez elegendő ide kattintani . 
A tartalom szállítása elektronikus formában történik az Interneten keresztül vagy hálózaton keresztül a telekommunikáció területén működő üzemeltetőktől . Ez csak Franciaországban (Korzikával együtt) fog megtörténni.
A vétel megtagadása esetén a Társaság semmilyen esetben sem vállalhat felelősséget, különösen akkor, ha ezek a követelmények nem teljesülnek, - A ci nem győzi le másoktól, sem az internetes hálózatoktól, illetve nem telepít számítógépet és telefont az ügyfélbe. Az ügyfélhez tartozik, hogy ellenőrizze a termék tartalmát a recepción .
Több kiskorú használata vagy a munkahelyen
Csak a természetes és fő vagy kiskorú, jogszerűen emancipált személy részesülhet az ebben az alkalmazásban a Felhasználók rendelkezésére bocsátott letöltési szolgáltatásokból, feltéve, hogy több mint 14 éves. Egy kiskorú, akit nem engedtek ki, csak szüleik, gyámjaik vagy jogi képviselőik előzetes engedélyével használhatja a társaság szolgáltatásait, akik minden esetben a személyek által a segítségükben végrehajtott cselekmények hivatalos összefoglalójában fognak szerepelni.
A vállalat nem, sőt nem is tud a szolgáltatások igénybe vevői számára a jogi korról és képességről, mivel minden esetben kötelezettséget vállalt a telematikai teljesen névtelen szolgáltatásokra . Ennek eredményeként, amit a vállalat nem vonható felelősségre a használat történt a telefonfülkében egy kiskorú . A Társaság minden esetben helyettesíti a kiskorú által viselendő "Szülői felügyelet" szülőt, a kiskorú vagy felelős törvényes gondviselőt . Ezért ajánljuk, hogy szolgáltatásainkat ez utóbbiakra korlátozzuk, tájékoztatással, amely a szolgáltatás nyújtásához kapcsolódó telefonfülkéből való szám birtokosának, illetve adott esetben valamennyi joghatásnak felel meg.
További munkahelyi használat érdekében az ügyfélnek engedélyt kell kérnie munkáltatójától .
A felhasználó felelőssége
A vállalat nem vállal felelősséget semmilyen kárért vagy veszteségért, amely a felhasználó által a szoftver által a vállalatnál nyújtott tartalmak vagy szolgáltatások rossz használatából ered .
Ily módon a Felhasználónak a következő kötelezettségei lesznek: ne használja fel túlzottan a Társaság által nyújtott rendszert és szolgáltatásokat; tartsa tiszteletben a harmadik felek törvényeit és jogait, beleértve a védjegyeket, szabadalmakat, szerzői jogokat és minden más szellemi és ipari tulajdonjogot, és ismerje el és fogadja el kifejezetten, hogy az ilyen Szolgáltatásokban való felhasználás nem engedélyezett kereskedelmi célokra vagy más célra, a jelen Felhasználási feltételekkel ellentétes célra .
A felhasználó saját felelősségére a Tartalomhoz való hozzáférésből, valamint a szellemi és ipari tulajdonból származó jogok többszörözéséből vagy terjesztéséből származó panaszok és fellépések kizárólagos következményeit viseli .
A Társaság nem vállal felelősséget azokban az esetekben, amikor a felhasználó által kért termékeket vagy szolgáltatásokat nem fogják megfelelően leszállítani vagy leszállítani, ha az okok nem relevánsak az enunciative fejlécben eltérő in-ci okokra, de nem kizárólagosan arra az esetre, ha a felhasználó nem keres helyes a szoftver letöltése .
A felhasználónak meg kell legyen óvatos, hogy a hibák a helyesírás-szavak a kulcs a kérelem üzenet ; jó kapcsolatot az üzemeltető kerülni a használatát azokon a helyeken nem tartozik a mobil hálózatot, valamint a konfiguráció a mobil terminál, kompatibilitási a termék vagy szolgáltatás kért a modell a mobil ügyvéd telefont, ha az elektronikus cég már korábban figyelmeztetett, hogy ez a kompatibilitás .
A felhasználónak ugyanannyi hardvere és szoftvere lesz, amely a vállalat szoftvere által kínált szolgáltatásokhoz való csatlakozáshoz szükséges , többek között mobiltelefonokhoz vagy különböző hozzáférési eszközökhöz, valamint a WAP-kapcsolat a tartalom letöltésére van konfigurálva .
A vállalaton belüli felelősség a felhasználótól a jelenlegi használati feltételek szerint kínált szolgáltatásokért kapott összegre korlátozódik .
A precedensek bekezdéseiben említett felelősség korlátozása nem érinti vagy sérti a felhasználóval a fogyasztóvédelmi és a fogyasztóvédelmi szabályozásnak megfelelően kapcsolatban álló kötelezettségek jogait .
Szellemi és ipari tulajdonjogok
A weboldalak, illetve WAP-a cég, annak tartalmát, valamint a szellemi tulajdonjogok, a programozás, a tervezés teljes mértékben által védett szerzői jogok ; bárminemű sokszorosítása, továbbítása, terjesztése, illetve forgalmazása tilos lesz anélkül, hogy Kifejezett írásos engedélye a tulajdonosnak .
A dokumentum egészének vagy egy részének másolása, sokszorosítása vagy használata a Társaság előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül szintén tilos.
A WAP-webhelyen és a WAP-Webhelyen megjelenő összes megkülönböztető jegy a társaság vagy harmadik felek tulajdonát képezi, megtiltva annak hivatalosan történő többszörözését vagy továbbítását a Társaság írásos hozzájárulása nélkül.
A Társaság fenntartja magának a jogot, hogy egyoldalúan kilépjen, függetlenül attól, hogy a tartalom, szolgáltatások vagy közművek szerepelnek a honlapon.