Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi szabályzat

 
1 azonosítás.
Tulajdonos: Msb-zene
Székhely: Budapest, Ybl Miklós tér 4, 1013
Adatvédelmi tisztviselő (adatvédelmi tisztviselő): a felhasználó írásban felveheti a kapcsolatot az adatvédelmi tisztviselővel az "adatvédelmi tisztviselő"által megadott címre.
E-mail: admin@msb-music.com
 2 INFORMÁCIÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁS.
A felelős személy vállalja, hogy tiszteletben tartja az Ön magánéletét, valamint biztosítja személyes adatainak védelmét és biztonságát. Ezért tájékoztatjuk Önt arról, hogyan gyűjtjük, dolgozzuk fel és védjük meg az Ön által megadott személyes adatokat.
Ezért gondosan olvassa el ezt az Adatvédelmi szabályzatot, amelyet világos és egyszerű módon írt meg, hogy megkönnyítse a megértését, és lehetővé tegye, hogy szabadon és önként eldöntse, hogy személyes adatait a felelősök rendelkezésére kívánja-e bocsátani.
3 ADATSZOLGÁLTATÁSI KÖTELEZETTSÉG.
A szerződéskötési folyamatban kért adatok általában kötelezőek (legalábbis a terepen megkövetelt adatok, ellenkezőleg, meg lesznek határozva), hogy eleget tegyenek a kitűzött céloknak annak biztosítása érdekében, hogy ellenkező esetben az a felhasználó számára történő szolgáltatásnyújtás képtelenségéből következzen.
4 MILYEN CÉLOKRA KEZELJÜK A FELHASZNÁLÓ SZEMÉLYES ADATAIT, ILLETVE MENNYI IDEIG? 
Az Ön személyes adatait a felelős a következő célokra dolgozza fel:
* A felhasználó által kiválasztott termékekre vonatkozó kezelési szerződések .
* Menedzsment ütemezi az előfizetést a kiválasztott felhasználó .
• A felhasználó által engedélyezett mobil fizetési szolgáltatások teljesítése az áruk / szolgáltatások szerződéseiben
* A megkeresések, vizsgálatok , incidensek, panaszok, követelések vagy felhasználói tanácsadás kezelése, feldolgozása és megválaszolása , valamint szükség esetén a kifizetések kezelése .
* Karbantartás, támogatás és naprakész honlap. Annak érdekében, hogy megoldja a lehetséges műszaki problémák, vagy bármely más esemény, amely előfordulhat kapcsolatban a webhely, használjuk.
* A felhasználók által kifejlesztett szokásokról és tevékenységekről szóló anonim statisztikák közzétételének végrehajtása .

 
5 milyen adatokat fogunk feldolgozni? 
Az Ön által kért adatokat, illetve minden esetben azokat dolgozzuk fel, amelyek kötelezőnek minősülnek a szükséges szolgáltatás nyújtásához, beleértve a következőket::
* Location data by IP, mint a böngésző, kamera and system operating .
Ha regisztrálni szeretne:
* D azonosítás típusa: telefonszám, e-mail cím.
Abban az esetben, ha Ön konzultációt vagy panaszt tesz, a feldolgozandó adatok lesznek azok, amelyek a probléma megoldására szolgálnak:
* Azonosítási adatok, mint a név, keresztnév, telefonszám, e-mail.
* Hogyan lehet kapcsolatba lépni a bankkal: bankszámlák, váltók, exchange operator .
 
Abban az esetben, ha a felhasználó harmadik féltől származó adatokat szolgáltat, nyilatkozik e harmadik felek hozzájárulásáról, és beleegyezik abba, hogy az érintettek részére átadja az Adatvédelmi szabályzatban foglalt információkat, ezzel mentve magát az e tekintetben fennálló felelősség alól. A felelős személy azonban az alkalmazandó adatvédelmi szabályokkal összhangban megfelelő átvilágítási intézkedések megtételével elvégezheti az e tény meghatározásához szükséges ellenőrzéseket.
 6 MI A KEZELÉS TÖRVÉNYE? 
Az adatok feldolgozásának jogszerűsége:
- A szerződés szerinti teljesítés :  
* A felhasználó által kiválasztott termékszerződések kezelése
* Menedzsment ütemezi az előfizetést a kiválasztott felhasználó .
• A felhasználó által engedélyezett mobil fizetési szolgáltatások teljesítése az áruk / szolgáltatások szerződéseiben
- A Felhasználó hozzájárulása :  
* A vizsgálatok irányítása, információkérés, panaszok és panaszok .
- jogi érdekek felelős:  
* Névtelen statisztikai jelentések összeállítása .
* Karbantartás, támogatás és naprakész honlap.
• A Bizottság bármely kezelés (az adatok szerint) jóváhagyásával visszavonhatja, amennyiben ez nem érinti a korábban végzett kezelés jogszerűségét .
A beleegyezés visszavonásához a felhasználó kapcsolatba léphet a felelős személlyel az elektronikus továbbítás érdekében : admin@msb-music.com
 
7 kivel kerül sor az adatok továbbítására? 
A felhasználói adatok továbbíthatók:
* Felelős szállítók, és a hozzáférés szükséges a jogi kötelezettségek megfelelő teljesítéséhez és / vagy a fenti célokhoz kapcsolódó szolgáltatások nyújtásához. Ezek a szolgáltatók nem dolgozzák fel az adatokat a saját céljaikra, amely választ korábban nem jelentettek.
* A közigazgatási szervek jogi okokból hivatkoznak a hozzájuk rendelt készségekre.
• Ezeket az adatokat a csoport résztvevőivel közöljük
 
8 MENNYI IDEIG TÁROLJUK A FELHASZNÁLÓI ADATOKAT? 
 
Ezeket az adatokat a cél eléréséhez szükséges időn belül feldolgozzák, ennek differenciálásához szükséges, hogy ezeket a kezeléseket a nyilvánosság vagy szolgáltatás az ügyfél számára, kivéve, ha a felhasználó kéri visszavonását a webhely ellenzi, vagy visszavonja hozzájárulását .
9 A FELHASZNÁLÓ FELELŐSSÉGE.
 
Felhasználó :
* A szavatosságnak 18 éves kor (ok ) ban kell lennie , és az általa megadott adatok igazak , pontosak, teljesek és naprakészek. E célból a felhasználó felelős az összes megadott adat pontosságáért, és folyamatosan frissíti az információt a feltételről, hogy a valós helyzetet képviselje .
* Biztosítja , hogy ( ő ) olyan harmadik felek tudomására jusson , akikről az e dokumentumban foglalt, szükséges szempontokat szolgáltatja. Azt is garantálja, hogy engedélyüket megkapták annak biztosítására, hogy adataikat a megadott célokra használják fel .
• Függetlenül attól, hogy a felelősség az információ hamis vagy pontatlan, hogy ő biztosítja .
 
10 GYAKORLÁSI JOGOK.
A Felhasználó bármikor ingyenesen küldhet e-mailt a jelen Szabályzat címében megadott címre, vagy e-mailben admin@msb-music.com hivatkozással az" adatvédelemre", mellékelve a személyazonosító okmány fénymásolatát,:
* A hozzájárulás visszavonása.
* Megerősítést kap arról, hogy a felelős személy feldolgozza-e a felhasználóval kapcsolatos személyes adatokat.
* Hozzáférés személyes adataihoz. 
* Helyes pontatlan vagy hiányos adatok.
* Kérje az adatok törlését, ha többek között az adatokra már nincs szükség az adatgyűjtés céljaira.
* Felelős az adatfeldolgozás korlátozásáért, ha az Adatvédelmi szabályokban meghatározott feltételek valamelyike teljesül.
* Az emberi beavatkozást a felelősök által hozott automatizált döntések vitatására, a szabályok által meghatározott esetekben.
* Kérjük az adatok hordozhatóságát a szabályok által meghatározott esetekben.
* Nyújtson be panaszt személyes adatainak védelméről az informatikai és szabadságügyi nemzeti Bizottságnál, 3 Place de Fontenoy-TSA 80715-75334 PARIS, CEDEX 07.

 
11 BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉS.
Felelős a felhasználói adatok feldolgozásáért bármikor, teljes mértékben bizalmas módon, és megőrzi azok bizalmas kezelését az alkalmazandó szabályok rendelkezéseivel összhangban , technikai és szervezeti intézkedéseket fogad el az adatok biztonságának biztosításához , valamint megakadályozza azok megváltoztatását , elvesztését , kezelését vagy hozzáférését, figyelembe véve a technológia állapotát, a tárolt adatok jellegét, valamint azokat a kockázatokat, amelyeknek ki vannak téve . 
Utolsó frissítve: 28.11.19 .